Sale!

Set de 5 manşoane pt NW32

Optimizați filtrarea apei cu Setul de 5 manșoane pentru filtru centrifugal NW32 de la CINTOPUR disponibil pe TopWater.ro. Aceste manșoane sunt perfect compatibile cu filtrele de tip centrifugal CINTROPUR NW32 și oferă o finisare de filtrare între 1 și 300 microni, eliminând impuritățile, nămolul, rugina și alte materiale solide din apa. Cu o instalare ușoară, acestea se schimbă rapid, asigurând o funcționare eficientă a filtrului. Setul de 5 manșoane oferă o varietate de opțiuni de finisare a filtrării, între 1,5 și 150 microni, potrivite pentru o gamă largă de aplicații casnice și industriale, inclusiv hale de producție și prefiltrare. Construite din materiale de înaltă calitate, aceste filtre centrifugale rezistă la presiuni de până la 16 bari și au un corp transparent, care permite monitorizarea vizuală a gradului de încărcare și necesitatea înlocuirii. Asigurați-vă că apa dvs. este curată și sigură cu Setul de 5 manșoane pentru filtru centrifugal NW32 de la CINTOPUR!

 

95,00 lei

SKU: 1052-5-microni Category:

Description

Set 5 de mansoane pentu filtru centrifugal NW32

sunt compatibile pentru filtrele de tip centrifugal CINTROPUR NW32 .

Mansoanele ofera o finete de filtrare intre 1-300 microni si inlatura cu acces impuritatile, namolul, rugina si alte materiale solide din apa

     Sunt usor de schimbat , trebuie doar scoasa grila suport din interiorul filtrului centrifugal, inlaturate capacele inferioare si suoperioare.se scoate mansonul vechi ,se introduce grila de plastic in interiorul mansonului nou si se pun capacele la loc.

Aplicatii–Filtrare impuritati apa rece

Tip produs–set 5 bucati

Finete filtrare set de mansoane –1,5,10,25,50,100,150 microni

Utilizare–aplicatii casnice sau industriale, hale de productie, prefiltrare

    Avantajul filtrelor centrifugale este ca sunt construite din materiale de calitate superioara rezista la presiuni de pana in 16 bari, au corpul filtrului transparent astfel ca se poate vedea  cand acestea trebuie schimbate .

Sending
User Review
0 (0 votes)

Additional information

Brand

CINTROPUR