Sale!

Set de 5 manşoane pt NW32 100 MICRONI

Asigură o apă curată și sigură cu setul de 5 manșoane pentru filtrul centrifugal NW32 de la CINTOPUR. Compatibile cu filtrele centrifugale CINTROPUR NW32, aceste manșoane oferă o finete de filtrare între 1 și 100 microni, eliminând impuritățile, nămolul și rugina din apa. Ușor de schimbat, acestea asigură o întreținere simplă și rapidă. Cu aplicații în filtrele pentru apă rece, acest set de 5 bucăți oferă o gamă variată de finete de filtrare pentru utilizare în medii casnice sau industriale, inclusiv hale de producție și prefiltrare. Optează pentru calitate și eficiență în filtrarea apei, alegând setul de manșoane pentru filtrul centrifugal NW32 de la CINTOPUR.

93,00 lei

Description

Set 5 mansoane pentru filtru centrifugal NW32

sunt compatibile pentru filtrele de tip centrifugal CINTROPUR NW32 .Mansoanele ofera o finete de filtrare intre 1-100 microni si inlatura cu acces impuritatile, namolul, rugina si alte materiale solide din apa.

Sunt usor de schimbat , trebuie doar scoasa grila suport din interiorul filtrului centrifugal, inlaturate capacele inferioare si suoperioare.se scoate mansonul vechi ,se introduce grila de plastic in interiorul mansonului nou si se pun capacele la loc.

Aplicatii–Filtrare impuritati apa rece

Tip produs–set 5 bucati

Finete filtrare–1,5,10,25,50,100,150 microni

Utilizare–aplicatii casnice sau industriale, hale de productie, prefiltrare

Sending
User Review
0 (0 votes)

Additional information

Brand

CINTROPUR