Sale!

PACHET cartus filtru BIG BLUE 20” filtru impuritati 3+1 GRATIS

Alege eficiența și economia cu pachetul promoțional de cartușe filtru Big Blue 20” de la WATERQUALITY. Cu oferta 3+1 gratis, acest pachet este soluția ideală pentru filtrarea optimă a impurităților din apă. Cartușele Big Blue, cu o capacitate de filtrare mare și variată, între 1-50 microni, sunt perfecte pentru gospodărie, birouri, hale de producție și industrii. Montate în cascada, acestea previn infundarea și își cresc durata de viață. Schimbarea este simplă, iar perioada de schimb variază între 2-6 luni, în funcție de nivelul de încărcare cu impurități. Cu caracteristici precum materialul din polipropilenă și presiunea de lucru de 6 bari, aceste cartușe oferă o filtrare eficientă și de încredere. Asigură o apă curată și sigură pentru toate nevoile tale cu pachetul promoțional de cartușe filtru Big Blue 20”.

 

200,00 lei

Description

Pachet promo cartuse Big Blue 20”  3+1 gratis

Filtrele BIG BLUE nu ar trebui sa lipsesca din gospodarie. Sunt cartuse de capacitate mare de 4-5 ori mai mari ca suprafata de filtrare fata de un cartus obisnuit.

Capacitatea de filtrare este mare intre 1-50 microni in functie de tipul filtrarii de care este nevoie.

Este recomandat atun ci cand se doreste o filtrare optima a impuritatilor sa se monteze 2-3 filtre Big Blue in cascada, se va folosi cartusul cu finete mai mare 50 sau 20 microni si apoi de finete mai mica 5 respectiv 1 micron.

Acest tip de montaj in cascada de filtrare previne infundarea cartuselor si durata lor de viata creste.Schimbarea cartuselor trebuie facuta atunci cand el se incarca cu impuritati, acest lucru il putem vedea fie prin desfacerea periodica a filtrului sau prin verificarea presiunii pe manometrul montat la iesirea filtrului, daca pe manometru vedem o scadere de 1-2 bari fata de cat este presiunea normala acest lucru inseamna ca filtrul este incarcat cu sedimente si trebuie schimbat.

 

Caracteristici:

Material Cartus–polipropilena Presiunea de lucru 6 bari.

Temperatura apei 2-30 C Dimensiune-4 1/2”*20” (115mm*508mm)

Perioada de schimb 2-6 luni Finete filtrare 1,10,20,25,50

IMPORTANT: Inainte de schimbarea cartusului Opriti Alimentarea cu Apa!! Eliberati presiunea de apa prin rotirea cu o surubelnita a supapei de siguranta!! Rotiti de cheie de la dreapta la stanga! Aplicatii –locuinte –birouri –hale de productie –alimentari cu apa –industrie

Sending
User Review
0 (0 votes)

Additional information

Weight 4 kg
Brand

WATERQUALITY